Akiről nem beszélnek, az annyit is ér.

Interakció blog

Erről volt szó 2017 46. hetén a magyar neten

2017. november 19. - Lőrinc.k

Az interakció a lényeg, úgyhogy minden témánál azt a cikket linkeljük, amire a legtöbb interakció érkezett. A népszerű témákat, az interakciók és megjelenések számát a lyzR-rel mértük.

Megtartották a Fidesz kongresszusát, újraválasztották Orbán Viktort. Tovább pörögtek a konzultáció és a Soros Tervről szóló cikkek, a zaklatási ügy is folytatódott. Tállai András bekerült a világsajtóba, tovább folyik a Nemzeti Konzultáció, Sebestyén Balázs nem konzultál, elbúcsúzott Buffon, egy hajléktalant egész télre befizettek ebédre, elhunyt Malcolm Young az AC/DC alapító gitárosa, megszületett C Ronaldo negyedik gyermeke, döntött a Kúria TAO ügyben, ki kell adni az adatokat, meghalt Ekecs Géza a Szabad Európa Rádió szerkesztője, bezárt az ExZootic Café, Donald Sutherland életmű Oscar-t kapott, Gyurcsány kihirdette a DK programját, egy Japán vonat 20 másodperccel korábban indult, elnézést kértek, Hosszú Katinka megszerezte 250. aranyát, Szijjártó Péter hangján telefonos kampány indult, Papp Réka Kingát leköpték és fejbevágták, 90 millióért repült Orbán a 3. ciklusban, Amerika beavatkozik a magyar médiafinanszírozásba, Varnus Xavér kiállt maga mellett, Sorosbarát molinók bukkantak fel Tihanyban.

 46_het_o.png

 

Ha szakterületed a kommunikáció vagy csak érdekelnek az interakciók és elemeznél hasonlót, akkor próbáld ki az online- és közösségi médiaelemzőt, a lyzR-t.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://interakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr2613311965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása