Akiről nem beszélnek, az annyit is ér.

Interakció blog

Tényleg földcsuszamlásszerű, ami Hódmezővásárhelyen történt?

2018. február 26. - Lőrinc.k

Éppen két évvel ezelőtt, február végén történt, hogy mióta mérjük a közösségi médiában az interakciókat az eddigi legnagyobb aktivitást kiváltó téma berobbant: 2016. február 29-én Nemes Jeles László filmje, a Saul fia megkapta a legjobb idegennyelvű filmnek járó Oscar díjat.

Ez számokra lefordítva: egyetlen nap alatt a témában 1821 megjelenésre érkezett 756 840 like és megosztás, valamint 23 230 komment.

saulfia.png

Azok a cikkek és posztok, amik a Hódmezővásárhelyi időközi választással kapcsolatban jelentek meg és földcsuszamlásszerű eredményről szólnak, ennek fényében nem túlzók: a tegnapi nap az időközi választással kapcsolatban megjelenő cikkek a Saul fia Oscar díjához mérhető aktivitást váltottak ki az egész magyar társadalomból.

Ez számokban: egyetlen nap alatt a Hódmezővásárhely témára 548 494 like és megosztás érkezett és 70 282 Facebook komment, ami három G napnak felel meg.

hodmezo.png

A címben feltett kérdésre a válaszunk tehát: igen, tényleg.

Kíváncsian várjuk a kampány utolsó 5 hetét!

 

Ha te is elemeznél hasonlót (nem csak politikai témában), akkor próbáld ki az online- és közösségi médiaelemzőt, a lyzR-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://interakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr7613699098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása